Magnetiske LED lysbogstaver

Skab opmærksomhed og byg strålende ord og sætninger med magnetiske lysbogstaver

Med de LED-oplyste magnet bogstaver er mulighederne mange, ja næsten uendelige.

Bogstaverne sættes sammen ved hjælp af magneter, der også sørger for at videreføre strømmen, så bogstaverne øjeblikkeligt lyser.

De er perfekte til at skabe opmærksomhed omkring nyheder eller særlige varegrupper.

 

MAGNET

Hvad er abcMIX

abcMIX er et innovativt bogstavsystem, der kombinerer høj fleksibilitet og maksimal synlighed – selv i kraftigt oplyste lokaler, og er ideelt til supermarkeder, retailbrancen, messer eller konferencer, hvor der er behov for hurtigt at omstille til nye varegrupper, sætte varer i fokus eller lave midlertidige henvisninger.

Uendelige kombinationsmuligheder

De LED-oplyste bogstaver sættes nemt og hurtigt sammen til ord eller sætninger og med abcMIX er det kun fantasien, der sætter grænser for ord og sætninger, der ønskes kombineret.

Alle bogstaver i alfabetet kan leveres, og der er ligeledes mulighed for specialtegn, farver og konfigurationer.

Nemt at opsætte

Det smarte magnetsystem gør det nemt for alle at gøre budskaber synlige. abcMIX kræver blot et almindeligt strømudtag, som nemt samles med strømforbinderen til det ønskede ord.

Bogstaverne hæfter selv sammen ved hjælp af magneten, der også leder strømmen videre, så der øjeblikkeligt er lys i alle forbundne bogstaver.

Lavt strømforbrug

Moderne LED teknik kombinerer et meget højt lysudbytte med et extremt lavt strømforbrug på helt ned til 1W pr. bogstav. Dette giver mulighed for at bogstaverne med god samvittighed kan være tændt døgnet rundt i fx udstillinger.

Høj finish

Den formstøbte plastik sikrer høj finish og ensartethed ved genbestillinger. Der er mulighed for at skabe andre farver og udtryk ved at montere en folie på front af bogstav.

7 størrelser

abcMIX lysbogstaverne findes i hele 7 størrelser, nemlig 75, 100, 125, 150, 175, 200 og 500 mm. Magnetfoden er samme størrelse på alle størrelser, så det er muligt at kombinere flere størrelser. Vi lagerfører som standard højderne: 75, 150 og 200 mm. De øvrige størrelser kan leveres med længere leveringstid.

Lang levetid

abcMIX lysbogstaver er i meget høj kvalitet, hvilket sikrer meget lang levetid på minimum 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 5 års uafbrudt drift!

Høj lysstyrke

abcMIX bogstaverne lyser med en meget høj styrke som kan ses selv i kraftigt oplyste butikker og butiksvinduer. Lyset kan dæmpes via den indbyggede elektroniske lysdæmper.

Mix selv bogstaver & tal

Med abcMIX har du hele det skandinaviske alfabet at vælge imellem når du skal sammensætte dine lysende budskaber.

Derudover tallene 0-9 samt en masse specialtegn. Kontakt din forhandler for mere info.

Se videoen herunder og oplev hvor nemt det er at bruge abcMIX

Firkant eller Cirkel med folielogo eller print

Den helt perfekte måde at præsentere logoet eller budskabet.

Det er muligt at få en 200×200 mm firkant eller 200 mmØ cirkel, som kan blive til en reklamesøjle med enten en folietekst eller -logo eller et print på forsiden. Foden passer til magnetbogstaverne, så det er muligt at kombinere firkanten eller cirklen med en tekst.

Ved et vist antal kan vi endda levere dem enkeltvis pakket i kasser med alt tilbehør, klar til opsætning og med budskabet printet fra fabrikken.

Kontakt en forhandler og hør om mulighederne

Frihed til at bygge og kombinere

abcMIX lagerføres i 3 størrelser som frit kan sammensættes og kombineres

abcMIX LED bogstaver giver dig en enestående frihed til at skabe blikfang og opmærksomhed i din virksomhed, butik eller vindue hvor du ønsker at kommunikere lysende klare budskaber.

Tilslutning

Til abcMIX magnetbogstaverne medfølger tilslutningspakke med strømforsyning og connector touch betjening til tænd/sluk og trinløs dæmpning af lysstyrken.

Så nemt er det

Når tilslutningssættet er monteret, lyser bogstaverne. Det er nemt at klikke fra hinanden og sætte nye på, også mens de lyser. Da det er 12V er det totalt ufarligt.

Test og levering

Alle bogstaver testes enkeltvist inden forpakning i gedigne emballager der understreger bogstavernes høje kvalitet.

abcMIX
8800 Viborg

kontakt@abcMIX.dk
CVR: 83459816