Lofthængte LED lysbogstaver

Sammensæt selv ord og sætninger til lysende klare vejvisninger i butik og detail

Lofthængte LED lysbogstaver på skinne er perfekte til at skabe opmærksomhed i tydelige vareområder i f.x. butik og detail. Høj fleksibilitet og hurtig opsætning gør dem perfekte også til skiftende henvisninger.

Bogstaverne føres nemt ind i skinnen og lyser straks op.

 

SKINNE

Hvad er abcMIX?

abcMIX er et innovativt bogstavsystem, der kombinerer høj fleksibilitet og maksimal synlighed – selv i kraftigt oplyste lokaler, og er ideelt til supermarkeder, retailbrancen, messer eller konferencer, hvor der er behov for hurtigt at omstille til nye varegrupper, sætte varer i fokus eller lave midlertidige henvisninger.

Uendelige kombinationsmuligheder

De LED-oplyste bogstaver sættes nemt og hurtigt sammen til ord eller sætninger og med abcMIX er det kun fantasien, der sætter grænser for ord og sætninger, der ønskes kombineret.

Alle bogstaver i det skandinaviske alfabetet kan leveres, og der er ligeledes mulighed for tal og en masse specialtegn

Nemt at opsætte

Det unikke skinnesystem gør det nemt for alle at gøre budskaber synlige. abcMIX kræver blot et almindeligt strømudtag, som nemt med strømconnectoren på skinnen.

Magneten i toppen leder strømmen fra skinnen og lyser bogstaverne op. Det er nemt, hurtigt og helt ufarligt at røre skinnen og evt. skifte budskaber, selv når der er lys i bogstaverne.

Lavt strømforbrug

Moderne LED teknik kombinerer et meget højt lysudbytte med et extremt lavt strømforbrug på helt ned til 1W pr. bogstav. Dette giver mulighed for at bogstaverne med god samvittighed kan være tændt døgnet rundt i fx udstillinger.

Høj finish

Den formstøbte plastik sikrer høj finish og ensartethed ved genbestillinger. Der er mulighed for at skabe andre farver og udtryk ved at montere en folie på front af bogstav.

5 størrelser

Skinne bogstaverne findes i størrelserne 100, 125, 150, 175 og 200 mm

De lagerføres som standard i størrelserne 100 og 150 mm

Lang levetid

abcMIX lysbogstaver er i meget høj kvalitet, hvilket sikrer meget lang levetid på minimum 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 5 års uafbrudt drift!

Høj lysstyrke

abcMIX bogstaverne lyser med en meget høj styrke som kan ses selv i kraftigt oplyste butikker og butiksvinduer. Det er muligt at tilkoble en fjernbetjent lysdæmper.

Mix selv bogstaver & tal

Med abcMIX har du hele det skandinaviske alfabet at vælge imellem når du skal sammensætte dine lysende budskaber.

Derudover tallene 0-9 samt en masse specialtegn. Kontakt din forhandler for mere info.

Se videoen og lær mere om skinnesystemet

Ophængning og tilslutning

Skinne og ophæng

Til abcMIX skinne bogstaverne medfølger komplet tilslutningssæt med skinne, strømforsyning og wire til ophængning i loft.

Tilslutning

abcMIX skinnesystemet tilsluttes ved at føre magnet-tilslutningen fra strømforsyningen og ind i den åbne ende af skinnen. Hurtigt, ufarligt og utroligt simpelt.

Test og levering

Alle bogstaver testes enkeltvist inden forpakning i gedigne emballager der understreger bogstavernes høje kvalitet.

abcMIX
8800 Viborg

kontakt@abcMIX.dk
CVR: 83459816