Perfekt til både butikken og facaden

LED-skilte i høj kvalitet, der hjælper din butik med en tydelig branding.

I modsætning til traditionelle skiltetekster med lys, bruger vores væghængte bogstaver ABS-plastikhus og LED-belysning i høj kvalitet, for at opnå en ensartet og stabil kvalitet. Ligesom vores andre abcMIX produkter, fås de væghængte bogstaver også i mange tilgængelige størrelser og da det standard bogstaver, er der heller ingen produktionstid.

Kan det være nemmere?

 

Også til udendørs montering

De væghængte abcMIX bogstaver kan monteres udendørs på facaden.

Udover at bogstaverne er IP65 vandtætte og har drænhuller for at aflede kondens, så medfølger også IP67 omformere. Det betyder, at du kan montere på din facade uden at være bekymret for vejr og vind. 

Hos Borgs Fiskehandel er monteret 200 mm bogstaver og en 500 mmØ cirkel med påmonteret sort folie for en super effekt med lys gennem fisken.

 

FACADE

Lavt strømforbrug

Moderne LED teknik kombinerer et meget højt lysudbytte med et extremt lavt strømforbrug på helt ned til 7W pr. bogstav ved 200 mm. Dette giver mulighed for at bogstaverne med god samvittighed kan være tændt døgnet rundt i fx udstillinger.

Høj finish

Den formstøbte plastik sikrer høj finish og ensartethed ved genbestillinger. Der er mulighed for at skabe andre farver og udtryk ved at montere en folie på front af bogstav.

4 størrelser

abcMIX lysbogstaverne findes i 4 størrelser, nemlig 100, 125, 150, 200. Derudover findes firkant og cirkel i 500 mm. Vi lagerfører som standard 200 mm. De øvrige størrelser kan leveres med længere leveringstid.

Lang levetid

abcMIX lysbogstaver er i meget høj kvalitet, hvilket sikrer meget lang levetid på minimum 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 5 års uafbrudt drift!

Høj lysstyrke

abcMIX bogstaverne lyser med en meget høj styrke som kan ses selv i kraftigt oplyste butikker og butiksvinduer. Det er muligt at tilslutte en fjernbetjent dæmper

Mix selv bogstaver & tal

Med abcMIX har du hele det skandinaviske alfabet at vælge imellem når du skal sammensætte dine lysende budskaber.

Derudover tallene 0-9 samt en masse specialtegn. Kontakt din forhandler for mere info.

Unikke egenskaber

IP65 vandtæt udendørs design

Specielle huller forhindrer insekter i at komme ind

Unikt LED system giver en ensartet belysning

Polycarbonat diffusions system i stærk kvalitet

Utrolig nem montering

Ved udendørs montering anbefaler vi at montere afstandsstykker, som forhindrer at vand i at lægge sig inde ved væggen. Derudover styrker afstandsstykkerne bogstavernes 3D-effekt. Skruerne på bagsiden er designet sådan, at bogstaverne nemt monteres helt lige.

Når bogstaverne er “syet sammen” på indvendig side af muren eller væggen, kobles en 12V omformer til. Bemærk, at fremførsel af strøm til omformeren skal varetages af en autoriseret elektriker.

abcMIX
8800 Viborg

kontakt@abcMIX.dk
CVR: 83459816